Sejarah kita

Zhengfu Plastic Industry Co., Ltd.adalah pengeluar profesional pengeluaran hiasan vinyle. Pada mulanya ditubuhkan pada tahun 1993 atas nama Wuxi Zhengshan Industrial Co., Ltd dan berpindah di bandar Xinhua pada tahun 2015. "Fuflooring", nama dagang yang terkenal, memiliki produk hiasan generasi baru sendiri yang terbuat dari mesra alam dan penjimatan tenaga bahan.


Kilang Kami

Lantai siap syarikat kami dapat menghasilkan 200,000 meter persegi sebulan, sementara kapasiti bahan asas hingga 1 juta meter persegi sebulan. Semua produk kami telah terjual di seluruh negara, tetapi juga dieksport ke pasaran antarabangsa, seperti Amerika Syarikat, Kanada, Sepanyol, Britain, Rusia, Denmark, Timur Tengah, Asia Tenggara dan negara dan wilayah lain.

Bersama dengan standard pengeluaran profesional, produk berkualiti tinggi, harga berpatutan, dan perkhidmatan dalam masa. kami menantikan pasangan anda bergabung.


Produk kami

Lantai PVC, Lantai WPC, panel dinding

1


Permohonan Produk

Pejabat, sekolah, hospital, tempat sukan, pusat membeli-belah, hotel dan tempat awam dan keluarga lain.


Pasaran Pengeluaran

Produknya telah diterima dengan baik di seluruh negara dan juga pasaran luar negara seperti Amerika Syarikat, Kanada, Columbia, Sepanyol, Belgia, Timur Tengah dan Asia Tenggara.